Előfizetői tartalom

Több ezren haltak és sebesültek meg Afganisztánban földrengésben

Portfolio
Az Afganisztánt sújtó földrengésben a tálib kormányzat szerint több mint 2000 ember halt meg, és több mint 9000-en megsérültek – írja a Reuters. A rengések Herat városától 35 km-re északnyugatra történtek, az egyik 6,3-as erősségű volt. A káosz közepette a halálos áldozatok száma az első jelentések szerint vasárnap reggel 500, szombat este pedig 16 volt.

Az Afganisztánt pusztító fordulatot hozó súlyos földrengések több mint 2000 halálos áldozatot és több mint 9000 sérültet követeltek - derül ki a tálib kormányzat vasárnapi közleményéből. Ez a leghalálosabb szeizmikus tevékenység, amelyet a hegyvidéki ország az elmúlt években tapasztalt. Szombat este a halálos áldozatok száma mindössze 16 volt, ami vasárnap reggelre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés