Előfizetői tartalom

Gáza inváziójára készülhet Izrael, jelentős eszkaláció jöhet - Híreink percről percre

Portfolio
Tegnap átfogó támadás érte Izraelt a palesztin Hamász részéről, többek közt szárazföldi csapatok bevonásával végrehajtott akció során százak haltak meg. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök háborús helyzetet hirdetett és Izrael ellentámadást indított. Az éjjel súlyos légitámadás érte Gázát, az izraeli hadsereg elkezdett felvonulni a térségben. Nagyon valószínű, hogy megtorlásként az IDF Gáza elleni, nagyszabású és átfogó katonai akcióra készül. Cikkünk folyamatosan frissül az izraeli eszkaláció híreivel.

2023. október 09. 00:48 Megosztás Zárjuk tudósításunkat Izraelben lassan hajnali kettő lesz, pillanatnyilag úgy tűnik, hogy az IDF szárazföldi csapatai az elkövetkező órákban nem fognak behatolni sem a Gázai Övezetbe, sem pedig Libanonba. Több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés