Előfizetői tartalom

Gázát bombázza a légierő, a Hezbollah is megtámadta Izraelt - Híreink hétfőn percről percre

Portfolio
Az izraeli védelmi miniszter bejelentette, hogy megindulhat a szárazföldi hadművelet Gáza ellen. Korábban légicsapásokban semmisítettek meg számos Hamász-bázist a palesztin városban. Délelőtt az izraeli hadsereg szóvivője közölte, hogy országa 100 ezer tartalékos katonát gyűjtött össze a Gázai övezet közelében a Hamász ellen folyó háborúra. Jonathan Conricus hozzátette, hogy az izraeli csapatok vadásznak az utolsó palesztin harcosokra, akik beszivárogtak Dél-Izraelbe. Délelőtt még azt is bejelentették a haderő képviselői, hogy minden korábban elfoglalt települést felett visszavették az ellenőrzést a Gázai övezet mentén.

2023. október 10. 06:48 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Kedden is percről percre követjük az izraeli-palesztin háború eseményeit. Folyamatosan frissülő hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 10. Folytatódik Gáza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés