Előfizetői tartalom

Újabb drónroncsokat találtak Románia területén

MTI
Újabb drónroncsokat találtak Románia területén. A román védelmi tárca tájékoztatása szerint az Ukrajnával közös határ mentén pirkadat előtt találtak egy krátert a Duna-parti ukrajnai Izmajil folyami kikötővel szemben lévő Plauru településtől három kilométerre nyugatra. Feltételezések szerint a drón becsapódáskor felrobbanhatott. Egyelőre nem tudni, hogy a pilóta nélküli repülőeszközt mikor, illetve honnan indíthatták.

A védelmi tárca nem sokkal korábban közölte, hogy több, az ukrajnai folyami kikötők ellen indított dróntámadást is észleltek. Oroszország szörnyű támadásai az ukrán polgári infrastruktúra ellen újabb komoly következményekkel jártak Románia területén - írta Luminita Odobescu külügyminiszter az X (korábbi Twitter) közösségi platformon, hozzátéve, hogy "becsapódás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés