Előfizetői tartalom

Vasárnap érkezik a lehűlés, többfelé várható eső

Portfolio
|
MTI
Változékonyra fordul az időjárás a hét második felében: pénteken délelőtt még többfelé lesz felhős az ég, majd kisüt a nap és szombaton is napos idő várható, de estétől megerősödik a szél és egyre több helyen elered az eső. Vasárnap már többfelé várható eső és a csúcshőmérséklet mindössze 11 és 20 Celsius-fok között várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken kezdetben közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, majd fokozatosan csökken a felhőzet és délután már sok napsütés valószínű fátyolfelhőkkel. Az északkeleti országrészben ugyanakkor maradnak erősebben felhős körzetek, ott a délelőtti órákig előfordulhat záporeső, másutt nem várható csapadék. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 28 fok között alakul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés