Előfizetői tartalom

Elmondta az amerikai szakértő, mi lesz Ukrajnával, ha Trump nyer a választáson

Portfolio
Jövőre elnökválasztás lesz az Egyesült Államokban, jelenleg úgy néz ki, van rá reális esély, hogy Donald Trump lesz a következő amerikai elnök. A republikánus politikus többször is egyértelműen kifejtette, hogy tárgyalóasztalhoz kényszerítené Oroszországot és Ukrajnát és rövid időn belül lezárná a háborút. Michael O'Hanlon, a Pentagon nemzetbiztonsági szakértője a Sky Newsnak beszélt arról, mi lesz Ukrajnával, ha Trump lesz a következő amerikai elnök.

O'Hanlon azzal kezdi eszmefuttatását, hogy szerinte Vlagyimir Putyin orosz elnök arra számít, hogy Trumpnak köszönhetően meg fogja tudni azokat az ukrajnai területeket, melyeket meg tudott szerezni, de erről abszolút nem biztos, hogy szó van. Az amerikai szakértő szerint biztos, hogy Trump a tárgyalásokat fogja preferálni a Biden-kormány háborút támogató politikájához képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés