Előfizetői tartalom

Irán üzent Izraelnek: azonnal állítsák le a támadásokat, vagy lépéseket tehetnek

Portfolio
A Közel-Keleten fokozódó feszültségek és az izraeli támadások a Gázai övezet ellen veszélyeztetik a régió stabilitását - jelentette ki Hoszein Amirabdollahian iráni külügyminiszter, aki figyelmeztetett a konfliktus továbbterjedésének kockázatára, és sürgette az izraeli támadások azonnali leállítását. Belengette, hogy Irán is beavatkozhat a konfliktusba.

Hoszein Amirabdollahian iráni külügyminiszter bejrúti látogatásán erős figyelmeztetett, hogy a Gázai övezet elleni izraeli támadások szélesebb körű konfliktushoz vezethetnek, amely a Közel-Kelet más részeire is kiterjedhet. Amirabdollahian, aki tagja Irán befolyásos "ellenállási tengelyének", amely olyan csoportokat foglal magában, mint a libanoni Hezbollah és az iraki Népi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés