FONTOS Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül
 
Előfizetői tartalom

Biztonsági fenyegetés szakította meg az izraeli parlament ülését

Portfolio
Az izraeli parlament téli ülésszakát hétfő este hirtelen biztonsági fenyegetés miatt hirtelen félbeszakították. Jeruzsálemben megszólaltak a rakétatámadásra figyelmeztető szirénák a városhoz veszélyesen közeli támadások miatt, ami arra késztette a törvényhozókat, hogy gyorsan elhagyják az üléstermet és a közeli óvóhelyeken keressenek menedéket.

Jeruzsálemhez közel újra rakétatámadás érte Izraelt. Egyelőre nem világos, hogy a lövedékeket sikeresen elfogta-e Izrael fejlett Vaskupola védelmi pajzsa. A térségben működő mentőszolgálatok közölték, hogy egyelőre nem jelentettek becsapódást vagy sérülést. Azonban a légiriadó miatt meg kellett szakítani az izraeli parlament téli ülésszakának első ülését - írja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés