Előfizetői tartalom

Nő a békevágy: már súlyos áldozatra is kész lenne az ukrán lakosság egy része

Portfolio
Az ukrán lakosság körében nőtt azoknak a száma, akik azt gondolják, hogy Ukrajna nyugati szövetségesei belefáradtak az ország megsegítésébe, és azoknak is, akik elfogadhatónak tartanák a területekről való lemondást a békéért cserébe – számolt be róla a Kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet legfrissebb felmérése alapján az Ukrajinszka Pravda.

Az ukrán vélemény leginkább az ország politikai vezetése és a hadsereg parancsnokai közötti konfliktussal kapcsolatosan változott. Míg korábban alig 14 százalék gondolta azt, hogy komoly ellentétek akadályozzák a két csoportosulás közötti együttműködést, ma már 32 százalékra emelkedett ez a szám. A harmonikus kooperációban hívők száma 71 százalékról 54 százalékra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés