Előfizetői tartalom

Durvul a feszültség Gáza bombázása körül: Izrael szomszédja már vörös vonalakat emleget

Portfolio
A Gázában kialakuló humanitárius krízist helyben kell megoldani, a harcok beszüntetésével és a térség segélyezésével; sem Egyiptom, sem Jordánia nem fog palesztin menekülteket tömegesen befogadni – jelentette ki II. Abdullah jordániai király. Az uralkodó szerint a menekültek „rátolása” a térség arab országaira egy „vörös vonal” lenne.

Közös sajtótájékoztatót tartott II. Abdullah jordániai király és Olaf Scholz német kancellár Berlinben. A jordániai uralkodó arra szólította fel Izraelt és a Hamászt egyaránt, hogy szüntessék be a harcokat, hiszen egyre súlyosabb humanitárius válság kezd kibontakozni az iszlamista támadás és az arra adott izraeli megtorlás miatt. Arra is kitért, hogy kizárt, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés