Előfizetői tartalom

Súlyos harcok Izraelben, rengeteg a menekült - Híreink Izraelből kedden

Portfolio
Az Egyesült Államok feltétlen támogatásáról biztosította Izraelt, ehhez mérten folyamatosan küldik a fegyvereket és a pénzügyi támogatást a Hamász terrortámadása után háborút hirdető országnak. Gázában súlyos a helyzet: az egyiptomi határátkelő még mindig zárva, a túloldalon vesztegelnek a segélyszállítmányok. Az izraeli hadsereg szárazföldi támadása még mindig nem indult meg. 500 ezer izraeli és 700 ezer gázai menekültről van eddig információ. Cikkünk folyamatosan frissül az izraeli-palesztin háború aktualitásaival.

2023. október 18. 06:46 Megosztás Szerdai hírfolyamunk Az izraeli konfliktussal foglalkozó szerdai hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 18. Újabb ellenfelek esnének Izrael torkának, megoszlik a világ Gáza körül - Híreink Izraelből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés