Előfizetői tartalom

Magyarország miatt hívták össze a NATO-tagországok nagyköveteit

Portfolio
Összeültek a NATO-tagországok nagykövetei, illetve Svédország budapesti nagykövete csütörtök reggel azt követően, hogy Orbán Viktor magyar kormányfő Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott Pekingben - Írja a Szabad Európa. A katonai szövetség vezetői aggódnak nyugat és keleti blokk szembenállásától függetlenül szoros magyar-orosz kapcsolatok miatt.

David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete elmondta a Szabad Európának azt, hogy a magyar kormányfő kínai látogatása mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter moszkvai útja is aggodalomra ad okot a NATO-n belül. Mindannyian aggódunk amiatt, hogy a magyar miniszterelnök találkozott Putyin elnökkel, miközben Oroszország agresszorként áll háborúban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés