Előfizetői tartalom

Rohamoznak az orosz páncélosok, új fegyverhez jutott Ukrajna – Híreink Ukrajnából csütörtökön

Portfolio
Az ukránpárti, ettől függetlenül kifejezetten megbízhatónak számító háborús elemzőcsapat közzétette frissítéseit az avgyiivkai helyzetről. A megállapításuk szerint Oroszország több tucatnyi harcjárművet veszített el, alig néhány méternyi területszerzésért. Közzétették az első nagy felbontású műholdképeket a bergyanszki orosz légibázisról azt követően, hogy kedden az ukrán erők az amerikai ATACMS közepes hatótávolságú rakéta segítségével csapást mértek az ott állomásozó orosz légierőre. Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter jelentette be, hogy Oroszország megerősíti a nyugati határait. A lépésre azért kellett elszánnia magát a hadvezetésnek, mivel a modern fegyverek fenyegetést jelentenek Oroszország nemzetközileg elismert területeire is. Közben hírek érkeztek arról is, hogy az orosz gépesített gyalogság támadásba lendült Avgyijivkánál. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. október 20. 06:31 Megosztás Pénteki háborús híreink Pénteki háborús híreinket itt tudja nyomon követni: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 20. A jövőben is kapni fog Ukrajna ATACMS rakétákat, rekordmagas összeget költene a háborúra Kijev –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés