Előfizetői tartalom

Megérkeztek Ukrajnába az Abrams harckocsik, rekordmagas összeget költene a háborúra Kijev – Híreink Ukrajnából pénteken

Portfolio
Ukrajna rendszeresen kapni fogja az Egyesült Államok által szállított nagy hatótávolságú ATACMS rakétákat - közölte csütörtökön külügyminisztere, két nappal azután, hogy Kijev megerősítette, hogy először használták azokat a bergyanszki orosz katonai repülőtér ellen. Csütörtökön elfogadta a kijevi parlament a 2024-es költségvetési tervezet első verzióját. A dokumentum szerint hatalmas összegeket költenének jövőre az oroszok elleni háborúra - írja a The Guardian.

2023. október 21. 08:32 Megosztás Szombati híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó szombati hírfolyamunk itt érhető el: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 21. Ismét ömlik a pénz Ukrajnába, nem csitulnak a harcok a Donbaszban - Híreink Ukrajnából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés