Előfizetői tartalom

Több, mint 300 bombát dobott Izrael a Hamász egységeire az éjjel, folytatódik a határ menti evakuáció

MTI
Izrael a szombatról vasárnapra virradó éjszaka során további légicsapásokat hajtott végre a Hamász iszlamista terrorszervezet gázai infrastruktúrája ellen - jelentette az izraeli katonai szóvivő vasárnap reggel. Ezzel párhuzamosan szintén vasárnap reggel azt is jelentette a helyi média, hogy Izrael evakuál újabb tizennégy, az ország északi, libanoni határának közelében található települést.

Több száz bombát dobtak le A tájékoztatás szerint a légierő szombat estétől tovább folytatta a Hamász infrastruktúrája és terroristái elleni támadásait a Gázai övezetben, több mint háromszáz bombát vetettek be. A vadászgépek több tucat Hamászhoz köthető katonai célpontot támadtak, melyek közül több sokemeletes épületekben volt. Felszámoltak több tucat alagútlejáratot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés