Előfizetői tartalom

Harapófogóba került a donyecki erőd, veszélybe kerülhet az ukránok támogatása – Híreink a frontvonalról pénteken

Portfolio
Északon és délen is átlépték Avgyijivka városhatárát az orosz csapatok, az ukrán hadvezetés nagy mennyiségű erősítést vezényelt a régióba. Mike Johnson, az amerikai képviselőház frissen megválasztott republikánus elnöke szerint két külön kérésként kell kezelni Joe Biden amerikai elnök gigacsomagját - írja a Reuters. Az elképzelés szerint a 106 milliárd dolláros segélyből Ukrajna és Izrael is részesülne. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. október 27. 21:59 Megosztás Ritka beismerést tett Oroszország: évtizedekre lemaradtak a Nyugattól, és ez súlyos következményekkel jár Az orosz Ria Novosztyi hírportálon jelent meg egy egészen őszinte elemzés az orosz tüzérség állapotáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés