Előfizetői tartalom

Zelenszkij: Moszkva újra elvesztette a kontrollt Oroszországban, hogyan akarnak így győzni Ukrajnában?

Portfolio
Volodimir Zelenszkij hétfő éjjeli videóüzenetében az oroszországi Dagesztánban történt hétvégi antiszemita zavargásokkal kapcsolatban azt mondta, Moszkva a Wagner-lázadás után idén már másodszor vesztette el a kontrollt saját területén, ami azt mutatja, hogy nem lesz képes „stratégiai” győzelmet aratni Ukrajnában – írja a Reuters.

Vasárnap este le kellett állítani a légiforgalmat a mahacskalai repülőtéren, mert több száz palesztinpárti tüntető hatolt be az egyik leszállópályájára, és a nemzetközi terminál területére. A behatolók egy Tel-Avivból menetrend szerint érkező járat utasait keresték, akiket izraeli menekülteknek gondoltak. Dagesztán Oroszország egy főleg muszlimok lakta észak-kaukázusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés