Előfizetői tartalom

Csúnyán kiborult a Moszadra Izrael egyik partnere - Nagyon rossz volt az időzítés

Portfolio
Bírálta a brazil igazságügyi miniszter, Flavio Dino a Moszadot, Izrael külföldi hírszerzési szervezetét - jelentette a MTI. Izrael és Brazília közös hatósági akciót folytatott libanoni terroristák ellen, de a Moszad a brazilok szerint azt az illúziót kelti, mintha Jeruzsálem utasítására jártak volna el a brazil rendőrök. Az ügy azért kellemetlen a dél-amerikai országnak, mert épp tárgyalnak a Gázában fogva tartott brazil állampolgárok szabadon engedéséről.

Flavio Dino, Brazília igazságügyi minisztere, erőteljesen bírálta Izraelt a Moszad hírszerző ügynökség közleménye miatt, amely szerint segítséget nyújtottak a brazil hatóságoknak a Hezbollah libanoni síita fegyveres csoport által tervezett merénylet meghiúsításában. A merénylet brazíliai zsidó célpontok ellen irányult volna. A Moszad közleményében köszönetet mondott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés