Előfizetői tartalom

Már a világból is kikergethetné az orosz hadsereget Ukrajna, de a Nyugat útját állja

Bergyanszk, Luhanszk, Szevasztopol, Kercs. Mind olyan településnevek, amelyek a megszállt Ukrajna területén találhatók, és a közelmúltban kapcsolódott hozzájuk olyan esemény, amikor a Nyugatról kapott fegyverek segítségével súlyos csapást mértek az orosz hadseregre. De mit jelent ez Oroszországra nézve, és meddig mehet el Ukrajna?

Kísértetiesen hasonlít és jelentősen különbözik a mostani helyzet attól, amit 2022 nyarán tapasztalhattunk az orosz frontvonalon, de egy dolog biztos: mindkét esetben hatalmas árat fizetett Oroszország mindaddig, amíg nem volt képes alkalmazkodni a megváltozott feltételekhez. 2022 nyarán megindultak azok a tüzérségi fegyverrendszerek Ukrajnába, amelyek nem sokkal később hihetetlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés