Előfizetői tartalom

Súlyos rakétacsapást mértek az oroszok Kijevre, Putyin a harctér közelébe utazott – háborús híreink szombaton

Portfolio
Szeptember óta először érte orosz rakétatámadás Kijevet, ahonnan szombat hajnalban erőteljes robbanásokat jelentettek. Közben Litvánia közölte, egy új légvédelmi rendszert küldtek az ukrán védelmi erőknek. Vlagyimir Putyin orosz elnök pedig a Prigozsin-puccs által elsőként elfoglalt Rosztov-na-Donban, a fronthoz közeli Déli Katonai Körzetben tesz látogatást. Pénteken újabb orosz hadihajókat süllyesztették el egy ukrán dróncsapásban a Krímnél. Háborús híreink szombaton.

2023. november 11. 22:01 Megosztás Videó: tette a dolgát a frontvonalban a Hercules, megmenekült egy ukrán Bradley A közösségi médiába került fel a felvétel, amelyen egy amerikai gyártmányú M88A2 páncélozott műszaki mentőjármű vontat egy lánctalpát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés