Előfizetői tartalom

Teljes hátraarcot vett Amerika Ukrajnával kapcsolatban? Nagyon furcsa közlemény jött Washingtonból

Portfolio
Érdekes posztot rakott ki az Egyesült Államok NATO-képviselete az X közösségi oldalra: arról írnak, hogy Amerika célja, hogy a lehető legerősebb helyzetbe hozzák Ukrajnát, amikor eljön a konfliktus tárgyalásos lezárása. Nagyon furcsa, hogy nem értekeznek Ukrajna katonai győzelméről, mint lehetőség – azt nem tudni, ez szándékos-e.

Váratlan hangnemű, furcsának mondható posztot rakott ki az X-re az Egyesült Államok NATO-képviselete. Arról írnak, hogy Amerika most azért támogatja Ukrajnát, hogy „a lehető legerősebb helyzetben legyenek, ha eljön az idő a tárgyalásra,” emellett pedig természetesen az ukrán katonák elszánt teljesítményét méltatják. Arra fókuszálunk, hogy megteremtsük egy igazságos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés