Előfizetői tartalom

Beköszöntött a raszputyica Ukrajnában, Oroszország átfogó támadásra készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Portfolio
Az elmúlt napokban heves esőzés, havazás volt Ukrajnában, a frontvonal sártengerré változott. Jó esély van rá, hogy a katonai műveletek innentől még lassabbak lesznek. Közben az orosz katonák valószínűleg betörtek Avgyijivka külterületeire, Ukrajna pedig Herszon keleti részében mozgolódik egyre nagyobb jelenléttel. A brit hírszerzés szerint Oroszország egy téli offenzív művelethez halmozza a fegyvereket. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

2023. november 22. 06:13 Megosztás Szerdai háborús híreink Szerdai háborús tudósításunkat itt olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2023. 11. 22. Hibrid hadműveletekbe kezdtek az oroszok, világrekordot dönthettek Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés