Előfizetői tartalom

Elképesztő felszerelést villantottak az oroszok: most aztán tényleg vége a drónok aranykorának?

Portfolio
Több forrásból is látni fotókat arról, hogy az orosz haderő fekete táskákat, dobozokat erősített a fronton használt katonai járműveire. Nagyon úgy fest, hogy széles körben is megjelent az ukrán fronton Oroszország kis méretű drónelhárító rendszere, a Triton, illetve több, ehhez hasonló elektronikus harcászati berendezés.

Késő nyáron, kora ősszel több orosz haditechnikai bemutatón is megjelent a Triton, egy olyan drónelhárító rendszer, amely képes egy egyszerű táskában hordozva, rádióhullámokkal semlegesíteni Ukrajna drónjait. A rendszer fő előnye, hogy azt nem szükséges célra tartani ahhoz, hogy hatástalanítsa az ellenséges drónokat, ellentétben a legtöbb frontvonalon használatos drónelhárító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés