Előfizetői tartalom

Elege lett a finneknek Moszkva hibrid műveletéből, a háború lezárását lengette be Putyin – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Finnország szerda este bejelentette, egy kivételével az összes határátkelőjét lezárja Oroszország felé a határon átlépni akaró migránsok számának hirtelen drasztikus emelkedése miatt. Észtország szintén kilátásba helyezett egy hasonló lépést, mivel az észt–orosz határon is jelentősen több bevándorló érkezik. A két finnugor ország arra gyanakszik, hogy Moszkva hibrid hadműveletet folytat: a mesterséges migránsáradattal destabilizálni akarja a NATO keleti szárnyának két tagját. Tragédiának nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrajnai háborút a G20 csúcsra küldött üzenetében, és azt mondta, ideje véget vetni a konfliktusnak.

2023. november 24. 06:37 Megosztás Pénteki híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó pénteki hírfolyamunk itt olvasható el: Kapcsolódó cikkünk 2023. 11. 24. Újabb országot fenyeget hibrid háború, legszorosabb szövetségese fordított hátat Kijevnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés