Előfizetői tartalom

Hátborzongató incidens miatt borult lángba egy európai nagyváros – Már az egész kontinensen érezhető a feszültség

Szörnyű dolog történt tegnap Írország fővárosában, Dublinban: egy felnőtt férfi fényes nappal, a nyílt utcán késsel támadt rá egy kisiskolás csoportra. Az eset során legalább három gyerek és nevelőjük sérüléseket szenvedett, egy bátor ételfutár közbeavatkozásának köszönhetően sikerült elkerülni a súlyosabb tragédiát. Felröppent a pletyka, hogy a támadást egy algériai férfi követte el, este pedig lángba borította az utcákat az ír szélsőjobboldal. Újabb incidens mutat rá arra, hogy az Izrael és Hamász közti konfliktus az európai „őslakosok” és a bevándorlók közti ellentéteket is látványosan felhevítette.

Példátlanul súlyos dolgok történek Dublinban Csütörtök délután egy késes férfi brutálisan rátámadt a nyílt utcán egy iskolás csoportra Dublinban; az incidens során egy ötéves gyerek és 30 éves nevelője súlyos sérüléseket szenvedett, két kisgyereket pedig enyhébb sérülésekkel szállítottak kórházba. A támadót egy ételfutár ártalmatlanította, majd feltartotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés