Előfizetői tartalom

Lebukott a NATO egyik legerősebb országa: titokban szállítanak fegyvereket Oroszországnak

Portfolio
Törökország jelentősen növelte az ukrajnai orosz katonai műveletekhez nélkülözhetetlen áruk exportját, ami aggodalmat kelt az Egyesült Államokban és szövetségeseiben. A kereskedelem megugrása, valamint az orosz hadsereg által használt 45 különböző hadiipari eszköz gyártásához szükséges alkatrész és alapanyag török exportjának növekedése aláássa a Moszkva katonai képességeinek korlátozására irányuló erőfeszítéseket, ami feszültségekhez vezethet a NATO-ban.

Brian Nelson, az amerikai pénzügyminisztérium terrorizmusért és pénzügyi hírszerzésért felelős államtitkára Isztambulba és Ankarába látogat, hogy megvitassa az Ukrajna elleni orosz háborút támogató kereskedelmi és pénzügyi tevékenységek megelőzésére és kivizsgálására irányuló stratégiákat. Valamint megpróbálja rábírni Törökországot, hogy NATO-szövetségesként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés