Előfizetői tartalom

Kimondta a befolyásos pénzember: ez most Amerika legnagyobb problémája

Portfolio
Gyökeres reformok kellenek az amerikai vezetésnek, politikai kultúrának: a szélsőségesek kiszorítására és egy erős, mérsékelt centrum létrehozására van szükség, amelynek az a feladata egyebek mellett, hogy csökkentse a társadalmat mérgező vagyoni különbségeket – véli Ray Dalio, a Bridgewater Associated hedge fund alapítója.

Ray Dalio Abu-Dzabiban beszélt egy konferencián, ahol kritizálta a Republikánus Pártot és a Demokrata Pártot is. Véleménye szerint a két párt zászlóvivő jelöltjét, Donald Trumpot, ill. Joe Bident „saját pártján belül is viták övezik”. Bident idős kora, Trumpot pedig az ellene zajló eljárások és a Capitolium ostroma miatt bírálják. Dalio továbbra is arra számít egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés