Előfizetői tartalom

Vészjósló pletykák keringenek Zelenszkij belső köréről – megszólalt az elnök tanácsadója

Portfolio
Nincs semmilyen komoly, személyes nézeteltérés Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Valerij Zaluzsnij vezérkari főnök közt – jelentette ki Mihailo Podoljak elnöki tanácsadó egy rádióinterjúban, melyet a Sky News szemlézett. Az elmúlt hetekben több értesülést is lehetett olvasni arról, hogy súlyos törés alakul a két ukrán vezető kapcsolatában.

A két fontos ukrán vezető közti állítólagos konfliktusról rengeteg pletykát lehetett olvasni az elmúlt hónapokban, különösen ősszel éledtek fel a nézeteltéréssel kapcsolatos pletykát. A pletykák hátterében elsősorban az áll, hogy néhány hete hosszas esszét írt Valerij Zaluzsnij ukrán vezérkari főnök az Economistnak: ebben kifejti, hogy meglátása szerint az ukrajnai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés