Előfizetői tartalom

Drámai jóslat: Vlagyimir Putyin megnyeri a háborút, és ennek súlyos következményei lesznek Európára nézve

Portfolio
Az ukrajnai orosz invázió kezdete óta most először tűnik úgy, hogy Vlagyimir Putyin győztesen és megerősödve kerülhet ki a háborúból. Ukrajna veresége pedig egyet jelent azzal, hogy Európának egy közelgő orosz invázióra kell készülnie – véleményezte az orosz-ukrán háború jelenlegi helyzetét és Európa jövőjét a The Economist.

A gazdasági portál szerint Vlagyimir Putyin nemzetközi szinten komoly sikereket könyvelhet el, miután képes volt külföldről katonai utánpótlást szerezni, néhány országban pedig Amerika-ellenes hangulatot teremteni. Az elhúzódó háború pedig mind az ukrán nép, mind pedig a nyugati támogatók kimerüléséhez vezethet. A lap megállapításai szerint Ukrajna sikertelen ellentámadásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés