Előfizetői tartalom

Elfoglalta az orosz hadsereg Hromovét, merész akciót hajthatott végre az SzBU - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Portfolio
Viharok, orkán, sártenger, fagy nehezíti meg a katonai műveleteket Ukrajnában. Meghalt egy orosz vezérőrnagy, Vlagyimir Zavadszkij Ukrajnában, pletykák szerint egy orosz akna végzett vele. Az orosz hadsereg nagy erőkkel támadja Avgyijivkát, tegnap kazettás bombákkal szórták meg a település térségét. Bahmutnál elfogalták az orosz erők Hromove falut. Ukrán jelentések szerint az SzBU Burjátföldön robbantott. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. december 01. 06:27 Megosztás Pénteki híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó pénteki hírfolyamunk ide kattintva érhető el: Kapcsolódó cikkünk 2023. 12. 01. Téli offenzívától tart Kijev, nem tartja magát ígéretéhez az EU - Háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés