Előfizetői tartalom

Megérkeztek az első új csúcskategóriás harckocsik Magyarországra, itt a Leopard 2 A7-esek

MTI
Megérkeztek Magyarországra a legmodernebb Leopard 2 A7-s harckocsik. A világ egyik legkorszerűbb harckocsijával bővül a Magyar Honvédség nehézdandárja a következő napokban - közölte a honvédség. Az első magyar felségjelzésű Leopard 2A7-es szerdán érkezett meg Magyarországra, amely a NATO-nak felajánlott, de Magyarország biztonságát garantáló nehézdandár része lesz.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint az új harckocsi megérkezése mérfölkőnek számít a Magyar Honvédség Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programjában. A tárcavezető kiemelte: a következő napokban az új harckocsiból várhatóan megérkezik az első öt példány, amelyek a Magyar Honvédség számára készültek. Az MH az új Leopard 2 A7-ből 44 darabot rendelt, amelyek a tatai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés