Előfizetői tartalom

Súlyos vereséget szenvedhet Amerika a kulcsfontosságú térségben – Hasonló cipőben járnak, mint az oroszok

Portfolio
Az Egyesült Államok aktívan támogatja Izraelt a Hamász elleni küzdelmei során, ezzel tapasztalhatóan újra aktív részese a közel-keleti események alakulásának. Az amerikai külpolitika egyre nagyobb kihívás elé néz a Gázai övezet kérdésében, mivel az arab világ egyre rosszallóbban tekint a Fehér Ház politikájára – nyilatkozta a volt egyiptomi külügyminiszter.

Nabil Fahmy volt egyiptomi külügyminiszter a CNBC-nek nyilatkozott a jelenlegi eseményekkel kapcsolatban. Szerinte Washingtonnak át kellene gondolnia a szerepét az arab világban, mivel a jelenlegi lépéseivel elveszti a hitelét a helyi hatalmak körében. USA-nak komolyan át kell gondolnia a szerepét. Ha támogatni akarja a jogállamiságon alapuló stabil világrendet, akkor meg kell követelnie...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés