Előfizetői tartalom

Megszólalt az agrárkamara elnöke: Ukrajna uniós tagsága hatalmas csapás lenne a magyar mezőgazdaságnak

MTI
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke szerint Ukrajna uniós tagságával az európai, így a magyar mezőgazdaságra nézve bizonyosan drasztikus változások következnének be, hiszen az EU területének mintegy egyharmadával megegyező mezőgazdasági területtel bíró Ukrajna belépése az unióba alapvetően borítaná fel a mostani támogatási és élelmiszerbiztonsági rendszert.

Győrffy Balázs az MTI-nek pénteken nyilatkozva kijelentette: Ukrajna jelenleg semmilyen formában nem alkalmas arra, hogy az Európai Unió tagja legyen, az ország uniós tagságából fakadó következmények beláthatatlanok az európai, így a magyar mezőgazdaságra nézve.A kamara elnöke úgy vélekedett, hogy Ukrajna nem is tudna megfelelni azoknak az elvárásoknak, amelyeknek az uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés