Előfizetői tartalom

Nyilatkozott Putyin megmondóembere: szerinte ez fog történni az amerikai választásokon

Portfolio
Az oroszországi eseményeket valamennyire követők számára nem lehet ismeretlen Dmitrij Medvegyev neve. A volt orosz elnök általában két dologról szokott nyilatkozni: atomháborúról és Oroszország elodázhatatlan győzelméről. Most a közelgő amerikai választásokkal kapcsolatban osztotta meg meglátásait, de természetesen érintette a nukleáris világégés témakörét is - számolt be a Sky News.

Medvegyev, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, hírhedt a NATO és a nyugati nemzetek ellen intézett rendszeres és baljós figyelmeztetéseiről, amelyekben gyakran utal egy teljes körű globális háborúra és nukleáris pusztításra. A legutóbbi megjegyzései, a jövőre esedékes amerikai elnökválasztásra összpontosítottak, nem különböznek ettől. Azt sugallta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés