Előfizetői tartalom

Bejelentették az ukránok, hamarosan ott támadnak, ahol Putyinnak a legjobban fáj

Portfolio
Rusztem Umerov, Ukrajna védelmi minisztere egy televíziós beszélgetés során bejelentette, hogy az ország olyan stratégiai támadásra készül, amely arra kényszeríti Oroszországot, hogy 2024-ben végleg kivonuljon a Krímből. Mindez, ha valós fenyegetés, nemcsak az ukrán morál fenntartását célzó kijelentés, akkor Vlagyimir Putyin elnök elveszítheti a koronaékszerként számontartott félszigetet.

Umerov kiemelte Ukrajna sikereit a technológiai fejlesztésekben és az innovatív védelmi stratégiák kialakításában, bemutatva a nemzet képességét arra, hogy még félelmetes haditengerészet nélkül is jelentős csapásokat tudta mérni az orosz flottára – számolt be a Socportal. Umerov arról beszélt, hogy a 2024-re véget érő hadműveletek után várhatóan előnyös helyzetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés