Előfizetői tartalom

Gigantikus csapatösszevonásról bukott ki videó: elsöprő támadással nyitna újabb frontot az orosz hadsereg?

Portfolio
Tegnap óta intenzív vita zajlik a közösségi médiában egy olyan videóról, melyen az látható, hogy az orosz haderő nagy mennyiségű páncélozott járművel manőverezik valamilyen téli tájon. Oroszpárti oldalak szerint az orosz haderő valószínűleg újabb frontot tervez nyitni Ukrajna Szumi régiójában, de csupán a felvétel alapján ez nem megállapítható, sőt, több furcsaság is van a képsorokon.

Tegnap több ukrajnai háborúval foglalkozó blog, Telegram-csatorna is közzétett egy videót, amely állítólag Kurszk vagy Belgorod megyében készült, az ukrajnai Szumi régió határán. Az látható rajta, ahogy orosz harckocsik, csapatszállító járművek manővereznek egy téli tájon, alakzatba rendeződve. Orosz, oroszbarát csatornák szerint az orosz haderő arra készül, hogy új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés