Előfizetői tartalom

A világ másik felére utazott az ukrán elnök - Ez volt a látogatás célja

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombaton Argentínába utazott, hogy részt vegyen Javier Milei új argentin elnök beiktatásán. A látogatás célja, hogy biztosítsa a dél-amerikai országok támogatását Ukrajna 21 hónapja tartó, Oroszország elleni háborújában. Az ukrán elnök elmondta, hogy Argentínába utazva találkozott a nyugat-afrikai Zöld-foki-szigetek miniszterelnökével, Ulisses Correia e Silvával is - írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. december 11. 06:31 Megosztás Hétfői tudósításunk A háborúval foglalkozó hétfői hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 12. 11. Ismét megjelentek a levegőben az orosz sztárfegyverek, Orbán Viktorral találkozott Zelenszkij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés