Előfizetői tartalom

Nagy döntés van készülőben: hamarosan kiderülhet, hogy elítélhetik-e Donald Trumpot

Portfolio
Zajlanak a jogi eljárások Donald Trump, korábbi amerikai elnök ügyeiben az Egyesült Államokban. A volt elnök védői korábban egy olyan indítványt adtak be, amely szerint Trump a hivatali idején elkövetett törvénytelenségek alól mentesül. Ebben a kérdésben sürgették meg most az amerikai Legfelsőbb Bíróságot – számolt be a Financial Times.

Jack Smith a Donald Trump elleni szövetségi büntetőeljárást felügyelő amerikai különleges ügyész arra szólította fel a Legfelsőbb Bíróságot, hogy foglaljon állást a korábbi amerikai elnök indítványával kapcsolatban. A republikánus vezető védői ugyanis egy olyan beadványt adtak be korábban, amely szerint az amerikai elnök a hivatali ideje alatt mentességet élvez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés