Előfizetői tartalom

Elmondta Zelenszkij, mi lesz, ha Amerika nem küld több fegyvert Ukrajnának

Portfolio
Egyelőre úgy néz ki, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök személyes látogatásával sem tudta meggyőzni a republikánusokat arról, hogy szükséges az Ukrajnának szánt támogatási keret növelése, a nagypárt képviselői és szenátorai ragaszkodnak a határvédelmi kiadások növeléséhez, mielőtt megszavaznak bármit, ami Ukrajna támogatásával kapcsolatos. Zelenszkij azt ígérte: akkor is tovább harcol, ha Amerika egyetlen töltényt nem küld többet Ukrajnának.

Ma az Egyesült Államokban járt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök; a látogatás apropója az volt, hogy a Republikánus Párt hónapok óta nem hajlandó jóváhagyni az Ukrajnának biztosított támogatási keret növelését, amely az év végére várhatóan teljesen kifut. Zelenszkij egyebek mellett egy zárt ajtós megbeszélésen is részt vett, ahol azt próbálta hangsúlyozni, hogy Ukrajna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés