FONTOS A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől
 
Előfizetői tartalom

Mégis mi történik Oroszországban? Élő adásban szórták meg nagyon durva kérdésekkel Vlagyimir Putyint

Portfolio
Már több órája zajlik Vlagyimir Putyin orosz elnök élő sajtótájékoztatója, jelenleg "átlagos" orosz állampolgárok és külföldi újságírók kérdeznek. Bár elvileg előszűri a Kreml sajtócsapata az orosz vezetőnek feltett kérdéseket, az esemény kivetítőin egészen durva, kritikus kérdések is feltűnnek, néhányat ezek közül meg is válaszolt az orosz elnök.

Évente egyszer nyilvános sajtótájékoztatót rendez Vlagyimir Putyin orosz elnök, ez tavaly az ukrajnai háború miatt elmaradt, de most ismét megrendezésre került. A sajtótájékoztatón sajátos módon „átlagos” orosz emberek és külföldi újságírók is kérdezhetnek, a kérdések egy részét (a nem megválaszoltakat is) pedig kivetítik a helyszínen, egy hatalmas vászonra. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés