Előfizetői tartalom

Hajtóvadászat indult a Hamász vezére után: alig menekült meg az izraeli hadsereg bosszúja elől

Portfolio
Az izraeli erők hajtóvadászatot indítottak a Hamász vezetőjének, Jehja Sinvarnak felkutatására a Gázai övezetben - számolt be a Reuters. Az izraeli hadsereg munkatársai állítólag több olyan helyszínre is eljutottak, ahol feltételezhetően jelen volt Jehja Sinvar, a gázai iszlamista Hamász mozgalom vezetője - derül ki a 13-as csatorna izraeli tévécsatorna beszámolójából.

A 61 éves vezető arról ismert, hogy rövid ideig tartózkodik egy helyen, és izraeli médiaforrások szerint a háború kitörésekor elmenekült Gáza északi részéről, jelenleg vélhetően a Hamász fellegváraként ismert Hán Júniszban tartózkodik. Az izraeli hadsereg kedd este bejelentette, hogy hadműveletekre készülnek ezeken a területeken. Sinvar állítólag az október 7-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés