Előfizetői tartalom

Videó: hatalmas lángcsóvával repítették levegőbe az orosz rakétákat

Portfolio
Az ellenséges hadianyag megsemmisítése egy háborúban ugyan olyan, ha nem fontosabb tényező, mint a harcjárművek és a katonák kiiktatása, hiszen egy fegyver sem tud lőszer nélkül tüzelni, és egy jármű sem tud üzemanyag nélkül mozogni. Az ukrán csapatok a téli hideg beálltával ismét nagyobb figyelmet fordítanak az utánpótlás megsemmisítésére.

Az X-en (korábban Twitter) nemrég megjelent felvételen az látható, amint az ukrán csapatok megsemmisítenek egy orosz lőszerlerakatot, ahol a BM-21-es rakéta sorozatvető 122 mm-es rakétákat tároltak. Destruction of the Russian Grad ammunition storage. Oleshki forest, Kherson region. https://t.co/G6Ndg5vVmR— Special (Kherson) December 19, 2023 A videó első részén az látszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés