Előfizetői tartalom

Járvány ütötte fel a fejét a fronton, Kijev idén már nem kap pénzt Amerikától - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Az ukrán hírszerzés információi alapján az orosz csapatok körében súlyos "egérláz" járvány ütötte fel a fejét. Az amerikai kongresszus nem tudott megállapodni az Ukrajnának szánt támogatás mértékérő, így Kijev idén már biztos nem kap pénzt, bár Washington megígérte, hogy jövőre újraindítják a támogatásokat. A frontvonalak befagytak, sem az oroszok, sem az ukránok nem tettek érdemi hadmozdulatokat az elmúlt pár napban. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2023. december 22. 06:12 Megosztás Pénteki háborús híreink Pénteki háborús tudósításunkat itt olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2023. 12. 22. A külföldön élő ukránokat is mozgósítaná Kijev, Oroszország területén tervez akciókat az SzBU –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés