FONTOS Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében
 
Előfizetői tartalom

Orosz hajókat ért találat a Krímben, hátrálnak az ukránok Zaporizzsjában – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
A krími Feodoszija kikötő elleni ukrán akcióban a Novocserkasszk partraszállító hajó mellett csapást szenvedett egy T-43-as típusú kiképzőhajó, az UTS-150 is, emellett a kikötő infrastruktúrája is súlyos károkat szenvedett. Az ukrán csapatok jobban védhető állásokba vonultak vissza Zaporizzsja megyében, így az oroszok olyan területeket tudtak elfoglalni, melyeket az ukránok a nyári ellentámadás során foglaltak vissza. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború aktualitásaival.

2023. december 28. 17:29 Megosztás Vegyes hírek érkeztek Oroszországból Oroszországban lassult a kiskereskedelmi forgalom és az ipari termelés növekedése novemberben, amikor történelmi mélyponton stagnált az infláció. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés