Előfizetői tartalom

Orosz rakéta hatolhatott be a lengyel légtérbe az Ukrajnát sújtó brutális légitámadás során – Háborús híreink pénteken

Portfolio
Oroszország csütörtökről péntekre virradóra rakétákkal és drónokkal támadta Ukrajna több nagyvárosát, így Kijevet, Harkivot, Dnyiprót, Odesszát és Lvivet is. Legalább 110 rakétát és több tucat drónt indítottak az orosz erők, 12 ember életét vesztette. Péntek reggel egy azonosítatlan légi eszköz lépett be a lengyel légtérbe, majd eltűnt a radarról. Maciej Klisz, a lengyel fegyveres erők műveleti parancsnoka szerint egy orosz rakétáról lehetett szó, amely 40 kilométert repült az országon belül, majd Ukrajna irányába távozott.

2023. december 29. 21:37 Megosztás Az ENSZ BT elé citálják Oroszországot Az ENSZ Biztonsági Tanácsa az ukrajnai helyzetet fogja megvitatni, miután Oroszország a háború legnagyobb légitámadását hajtotta végre. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés