FONTOS Ez a dolgozók bosszúja: készül a nagy felmondási hullám Magyarországon?
 
Előfizetői tartalom

Az izraeli hadsereg felszámolt egy terrorista osztagot

Portfolio
Iszlamista fegyveresek megölésével folytatta Izrael a Gázai háborút - közölte az izraeli hadsereg (IDF) katonai szóvivője vasárnap reggel. A Gázai övezetben azonosítottak négy, robbanószereket szállító terroristát, majd a légierő segítségével felszámolták az osztagot. Mintegy fél órával később további négy terroristát azonosítottak, akiket szintén a levegőből öltek meg.

Az izraeli katonák végeztek Abdel Fatah Maálival, a Hamász katonai szárnya, az Ezzeddín al-Kasszám Brigádok magas rangú tagjával. Az IDF beszámolt arról is, hogy a légierő gépei szombat este több tucat célpontot támadtak meg, köztük katonai célra használt épületeket, Hamász-infrastruktúrát és egy alagutat. A Gázai övezet északi részén fekvő Satti térségében egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés