Előfizetői tartalom

ISW: meghökkentő megoldást talált Vlagyimir Putyin a háború lezárására

Portfolio
Putyin az ukrán kormány megkerülésével, Ukrajna bevonása nélkül tárgyalna most már a háború lezárásáról a Nyugattal – írja friss elemzésében az Institute for Study of War (ISW). Az amerikai agytröszt szerint az orosz elnök azt akarja elérni, hogy a Nyugat hagyja magára Ukrajnát, átengedve az országot az orosz érdekszférának.

Az ISW friss elemzését az orosz elnök egyik év eleji beszédére alapozva írja: Putyin azt mondta, hogy Oroszország valódi ellensége egyáltalán nem Ukrajna, hanem a nyugati országok, akik „meg akarják semmisíteni az orosz államiságot”. Hozzátette: Ukrajnából és az Ukrajnának szállított haditechnikai felszerelésekből már semmi nem maradt, az országot kizárólag a Nyugat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés