Előfizetői tartalom

Feltárta a neves amerikai elemzőház, mi lesz, ha Ukrajna elveszti a Nyugat támogatását

Portfolio
Friss elemzést tett közzé az egyik legismertebb amerikai biztonságpolitikai agytröszt, az Institute for Study of War (ISW) arról, hogy mi lesz, ha Ukrajna elveszti az Egyesült Államok és a Nyugat katonai és anyagi támogatását. Azt írják: tévedés azt gondolni, hogy a frontvonal befagy majd, a valóság az, hogy Oroszország ebben az esetben addig támadja Ukrajnát, amíg el nem foglalják az egész országot.

Az Egyesült Államok törvényhozása hónapok óta nem tud megállapodni arról, hogy milyen összegekkel, fegyverekkel támogassák tovább Ukrajna védekező háborúját, a választási év beköszöntével az is lehet, hogy még hónapokig nem jut Kijev újabb fegyverekhez a tengerentúlról. Az ISW azzal kezdi friss elemzését, hogy megállapítják: tévednek azok „amerikai politikai körökben,”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés