Előfizetői tartalom

Szokatlan megmérettetés vár Bidenre - Meglepő megszólalás érkezett a first ladytől

Portfolio
Annak ellenére, hogy aggályok merültek fel a kora és az esetleges Trumppal való visszavágón várható esélyeivel kapcsolatban, komoly kihívó hiányában Joe Biden magabiztosan vezeti a New Hampshire-i demokrata előválasztás előtti felméréseket. Jill Biden first lady eközben kiállt férje mellett, kijelentve, hogy az elnök korából fakadó tulajdonságok előnyt jelentenek a jelenlegi helyzetben.

A legutóbbi közvélemény-kutatási adatok azt jelzik, hogy Joe Biden elnöknek nem kell jelentős ellenállással szembenéznie a közelgő New Hampshire-i demokrata előválasztáson, amelyet a Demokrata Párt központi vezetése nem tekint hivatalosnak. New Hampshire államügyésze hétfőn felszólította a Demokrata Párt vezetőit, hogy ne nevezzék "értelmetlennek" az államban nem engedélyezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés