Előfizetői tartalom

Több szektorban támad az orosz hadsereg, titkos tárgyalás volt a háború lezárásáról - Híreink az ukrán frontról szerdán

Portfolio
Orjolt, Kurszk megyét és Belgorodot támadták az ukrán erők a napokban drónokkal és tüzérségi fegyverekkel, válaszul arra, hogy az orosz haderő Kijevet, Zaporizzsját és Krivij Rihet lőtte. Zelenszkij szerint az orosz hadiipar kifulladóban van. Avgyijivkánál, Bahmutnál és Mariinkánál hajszálnyi területszerzést értek el az oroszok, Krinkij térségében most támadnak. Az amerikai sajtóban kibukott: tavaly decemberben titkos tárgyalás volt a háború lezárásáról, az egyeztetésen azonban Oroszország nem vett részt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

2024. január 11. 06:20 Megosztás Csütörtöki tudósításunk Csütörtöki háborús híreinket itt olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 11. Egyre közelebb az EU-s gigacsomag elfogadása Ukrajnának, erős jelzést kapott Kijev – Ukrajnai háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés